Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Τι είναι το realme

 H realme  είναι μια κινεζική κατασκευάστρια smartphone που εδρεύει στο Shenzhen. Η εταιρεία ιδρύθηκε στις 4 Μαΐου 2018 από τον Σκάι Λι (Li Bingzhong), ο οποίος ήταν πρώην αντιπρόεδρος της Oppo. Η Realme προσφέρει επίσης μια μεγάλη γκάμα άλλων προϊόντων, όπως Smart TVs και Smart wearables όπως Fitness band, Smartwatches κ.λπ.     

Πρωτού η Realme ανακοινώσει το δικό της user interface (UI), τα τηλέφωνά της παρείχαν το Color OS. Το Realme UI κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2020 και περιέχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά.

Ανανεωμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη: Επιδιορθώνεται με ενημέρωση περιβάλλοντος χρήστη, είτε πρόκειται για το κέντρο ειδοποιήσεων, για πλακίδια γρήγορης ρύθμισης, για την εφαρμογή ρυθμίσεων ή για την αρχική οθόνη του τηλεφώνου, η realme έχει προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα νέο και δυναμικό περιβάλλον εργασίας χρήστη.

Προσαρμόσιμο στυλ εικονιδίου: Το Realme UI προσφέρει μια επιλογή προσαρμογής του μεγέθους και του στυλ του εικονιδίου. Εκτός από αυτό, οι χρήστες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να επιλέγουν σχήματα εικονιδίων όπως τετραγωνικά, κυκλικά, κυρτά κ.λπ., παρόμοια με αυτά που έχουμε δει στο Android 10.

Κινούμενες Ταπετσαρίες: η realme παρουσίασε κινούμενες ταπετσαρίες με πραγματικό περιβάλλον εργασίας, υπάρχουν πολλές ταπετσαρίες για να διαλέξετε. Αυτές οι ταπετσαρίες είναι εμπνευσμένες από τη φύση, τη σύνθεση, τη ζωή και από μελλοντικά στοιχεία και μπορούν να εφαρμοστούν στην αρχική οθόνη καθώς και στην οθόνη κλειδώματος


Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδω

Τι σημαινει FOMO

 GREEK VERSION: Το FOMO Κυριαρχεί πολύ στην ψηφιακή εποχή κυρίως και σημαίνει ο φόβος να χάσεις κάτι. (ΑΠΟ αυτά που γίνονται στα κοινωνικά δ...